LAEV

Eriline maja erilistele inimestele

LAEV’a teeb eriliseks juba tema asukoht looduse keskel, kuid siiski linnas, kõige olulise lähedal. Kool, terviserajad, vabaõhumuuseum, kaubanduskeskus oma söögikohtade, loomaaed, kontserdipaigad, jäähall jm annavad võimaluse nii puhata kui ka aktiivne olla.

foto: Kaupo Kalda
Asukoht on LAEV’a kavandamisel inspiratsiooni lähtekohaks mitte ainult kontseptsiooni ja arhitektuurse välisilme leidmisel, vaid ka kõigi siselahenduste kavandamisel.

Taotlus oli eemalduda tavaks kujunenud standarditest nii palju kui projekt võimaldab ning piiluda raamidest välja, luues eristuvaid lahendusi. Võimendades unikaalset asukohta, on fookus viidud avarusele, valgusküllasusele ja vaadete tagamisele.

Kõigi LAEV’a korterite laed on tavapärasest kõrgemad, ulatudes aatriumides 6-meetrini. Ka toad on tavapärasest laiemad, lisades ruumidele õhulisust ja avarust ning võimaldades neid paremini planeerida. Hoones on loomuliku valgusega trepikojad, ainulaadsed merevaated avanevad nii vannitubadest, esikutest, garderoobidest kui kõigist saunadest.

Valgust ja avarust vääristavad ka suurejoonelised panoraamvaated, katuseakende loodud valgustunnelid ja võimalus nautida lõunapäikest ka põhjapoolsetes tubades. Et tagada hoone elanikele maksimaalselt võimalus eraldatusele, pöörasime erilist tähelepanu privaatsuse ja helikindluse tagamisele. Seetõttu on kasutusel spetsiaalseid üle 6,2 cm paksused klaaspaketid.

Kirjeldus

Aasta / 2017

Klient / Al Mare Estate

Tellija / Embach Ehitus

Valguslahendus / Fassaadivalgustus

Aurora
Selles projektis kasutusel:

Aurora Aurora

Ledshop Aurora on disainvalgustite sari, milles peegeldub skandinaavialik puhtus ja elegants, kombineerituna valguslahendustega, mis on põnevad nagu aurora e. virmalised.

Vaata lahendusi